Спонсор | ||||
|
|
|||
pahnestuk писал(а):. В меню "Сервіс" "Персональні параметри", потрібно зробити фільтр по коду та фільтр по назві платника, для швидкого пошуку платника. Не зручно шукати платника, якщо їх багато. .
Roman писал(а):pahnestuk писал(а):. В меню "Сервіс" "Персональні параметри", потрібно зробити фільтр по коду та фільтр по назві платника, для швидкого пошуку платника. Не зручно шукати платника, якщо їх багато. .
А смысл?! У Вас что, 1000 плательщиков?
ЗЫ
За всю историю работы с ОПЗ (лет 7) ни разу ни у кого не возникало проблемм с поиском в Параметрах...
pahnestuk писал(а):В мене в ОПЗ приблизно 500 платників податків, знаю багато бухгалтерів які ведуть багато організацій. Є так що в бухгалтера місячної, квартальної звітності не багато але якщо введені ще всі підприємці за яких здаються річні звіти, от і виходить, поки знайдеш платника по коду, то все всередині перевертається. Хочеться працювати з програмою і отримувати задоволення. Я розумію якби це по якійсь причині неможливо було реалізувати, а так у розробника ОПЗ є вже написаний пошук по коду платника та по назві в довіднику контрагентів. В довідник контрагентів заходиш і все працює, швидко і гарно. Чому ж не можна зробити пошук в Персональних параметрах. Заходиш в любу програму для відправки звітів Медок, Соната, IFin швидкий пошук працює, дуже зручно. Я писав вище що до всього можна звикнути, те не так працює, там немає авторозрахунку і т.д. ти знаєш робиш все щоб звітність була складена правильно. Повірте що це непоодинокий випадок не в одного мене багато платників,тому що бухгалтера ведуть не одне підприємство і не одного підприємця. Будь-ласка допоможіть з цим питанням, можливо у Вас є вихід на розробника.
Спонсор | ||||
|
|
|||
pahnestuk писал(а):В ОПЗ набираю податкову накладну заходжу у пошук контрагентів, надираю перші 4 цифри - Enter, долі секунди платника знайдено, ну чому, для чого кожен платник повинен 5-7 секунд сліпати і шукакти платника. Та це ще не все. Попробуй вибрати цього платника, якого ти знайшов. У всіх програмах Windows для вибору стаєш на платника і двойним кліком миші вибираєш. Я знаю що потрібно спочатку вибрати платника після цього вибрати кнопку “Обрати”, але рука сама клікаї два раза мишкою. У всіх програмах щоб вибрати платника потрібно клікнути лівою кнопкою миші. Якщо ж ти знайшов платника та клікнув на ньому 2 рази то ти вибериш зовсім іншого платника, який на 4 позиції нижче. Да якщо один платник проблем немає. Звикнути до запропонованого способу не можу. На початку цієї теми я писав що неодноразово на пртязі 2 років надсилав на pzsupport@opz.org.ua зауваження але все марно. можливо Ви зможете допомогти. Будь-ласка.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 18