Спонсор | ||||
|
|
|||
kompot-36 писал(а):Прошу помощи у админа. В программе OPZ версия 1.30.40 мне нужно составить пакетные документы. Мне нужен пакет ПДД (j02001) и Д5 Розшифровки податкових зобов`язань (j02151), однако в "Справочнике документов" в подразделе "ПДВ та Акцизний збір" отсутствует додаток Д5 (j02151). Много других приложений есть, а нужного нет. Как поступить?
kompot-36 писал(а):если бы в перечне был бы документ j02151, я бы не задал этот вопрос. Его в перечне нет. Есть j02155, j02156,j02170/ До j02155 стоит j02096. Нужного как раз в этом перечне и нет.
Спонсор | ||||
|
|
|||
kompot-36 писал(а):Даю скриншот в приложении
Спонсор | ||||
|
|
|||
hpd56 писал(а):А як подібну процедуру зробити в Сонаті? Тобто До загальної Декларації вчепити кілька додатків із Звітної і звязати їх в один пакет. Звіт робився вОПЗ
Спонсор | ||||
|
|
|||
Bidgo писал(а):Адмін, тут мабуть питання про те як вже існуючі додатки з різних декларацій підтягти до загальної.
Можна в ОПЗ спробувати створити загальну декларацію, потім почергово відкривати всі додатки.
Після цього зберегти декларацію і почергово додатки, вказуючи у вікні підтвердження номер в періоді, поступово його збільшуючи.
Потім ще раз зберегти декларацію.
Якщо з першого разу не вийде, можна повторити процедуру збереження, тільки тепер вказувати номери в періоді, ті що вказували в першому циклі.
Звичайно, після таких дій можуть розпастись, або зовсім втратитись звітні пакети.
hpd56 писал(а):Bidgo писал(а):Адмін, тут мабуть питання про те як вже існуючі додатки з різних декларацій підтягти до загальної.
Можна в ОПЗ спробувати створити загальну декларацію, потім почергово відкривати всі додатки.
Після цього зберегти декларацію і почергово додатки, вказуючи у вікні підтвердження номер в періоді, поступово його збільшуючи.
Потім ще раз зберегти декларацію.
Якщо з першого разу не вийде, можна повторити процедуру збереження, тільки тепер вказувати номери в періоді, ті що вказували в першому циклі.
Звичайно, після таких дій можуть розпастись, або зовсім втратитись звітні пакети.
Саме це я мав на увазі . Це проблема не тільки у мене ,а у всіх с-г підпрємств котрі роблять цю звітність в ОПЗ і мають земельні ділянки в кількох сільських радах.Щоб не втратились додатки в Звітних деклараціях можна просто скопіювати Звітні декларації з додатком під іншим номером аі робити з них необхідні маніпуляції. Проблема тільки як звязати в пакет виділену Загальну Декларацію з кількома витягненими із Звітних декларації Додатки. Як на практиці виконати те що пропонуєте-
Bidgo писал(а):При імпорті в Медок спробуйте втягнути декларацію, потім додатки.
При імпорті додатків Медок повинен запитати в нову чи в існуючу декларацію тягнути додаток.
Вказуйте в існуючу, і обирайте із списку запропоновану декларацію.
Причому так можна підтягнути всі додатки до загальної декларації, спочатку експортувавши їх із звітних.
В ліцензійному так працює, в демо не можу зараз спробувати.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5