Akella225 писал(а):"Картку приєднання" из Медка нужно отправить? Но демоверсия этого сделать не даёт:
Я не експерт в цій божественій темі, але думаю ви не ту картку пробуєте відіслати.
Шукайте в Медоці Р9900301 - "Картка приєднання ....
до ПФУ", ОПЗ не потрібен для цього.
Я в минулому році вперше подавав звіт ЄСВ (Додаток №5) і не мав цих проблем. Звісно Медок в "демо" режимі, тобто безкоштовний.
Ось недавно отримав свіжий безкоштовний сертифікат в acskidd.gov.ua, оновив його в Медку.
Оновив самого Медка до останньої версії
Спочатку спробував одразу відправити звіт (15.01.2015 21:00), хоча були сумніви що все ж потрібно спочатку новий договір (Картку) на приєднання зробити (бо новий сертифікат), так само як і у випадку для здачі звіту по ЄП.
Через 5 хвилин в Квитанції №1 отримав ту ж саму відповідь що і у вас:
- Код: Выделить всё
Виникла помилка при перевірці підписів, накладених на електронний документ.
В центрі обробки електронних звітів не знайдено сертифікат для коду «1234567890».
Надішліть Картку приєднання до договору, завірену коректним набором підписів, до центру обробки електронних звітів Державної фіскальної служби України.
Ок, скопіював картку на приєднання (Р9900301) з минулого року, виправив Дату заповнення на поточну і відправив.
Через дві години отримав Повідомлення і Квитанцію №1
А от Квитанції №2 ось уже 5 день не має !
Ок, думаю не буду чекати, вчора (19-го) ввечері відправив Звіт знову, зі свіжою датою звісно.
Досі не отримав ні Повідомлення ні Квитанції №1.
І що робити ? що чекати ?
п.с. До речі, ось подивився і виявилось що Квитанції №2 до картки у мене і у минулому році не було, хоча звіт я тоді все ж здав. Але деталей вже не пам'ятаю.
п.с.2 хоч сам глибоко зі сфери ІТ , але бля...д.. кожного року ця здача звітності це винос мізків ...